Rruga Gjilan Ferizaj, kilometri i 3- të

Gjilan 60000

0280 310 231

Na telefononi!

E Hënë - E Shtune: 8:00 - 17:00

Gjithmon në shërbimin tuaj.

Produktet

Kualiteti i qelqit të cilin ne e ofrojmë tregon se ju dhe më të dashurit tuaj do të keni rehatinë gjatë të gjitha stinëve te vitit. Qelqi ynë ofron izolim akustik , nxehtësi në kohërat me shi dhe borë kurse gjatë verës ju mundëson  relaksim dhe mbrojtje nga rrezet ultraviolete të diellit.

Pikoret e aluminit me dimensionet nga 11 cm deri ne 38 cm gjërësi ,  me ngjyrat bardhë, hiri dhe antracid
Fletët e roletes nga alumini me dimension 37 mm dhe 39 mm , ngjyrat bardhë , hiri dhe antracid.
Elektromotorët për roletë me ndërprerës dhe telekomandë  f 40 dhe f 60.
Shiriti, kushinetat , lidhëset fletë-gyp, stopuesit dhe boshti.

PVC

Panel i rrafshët ngjyrë e bardhë, bardhë – antracid, antracid dhe ngjyrë kafe me dimensione 3000x2000mmx24mm dhe 1300x1050mmx24mm.
Shtesa izoluese mbi dritare me dimensione të ndryshme për profilet: Rehau, Aluplast, Schuco, Profine, Veka, Gealan, Salamander, Inautic etj.
Shtresa nga plasktika për montimin e qelqit në dritare me dimensione të ndryshme.

Mekanizëm

Dizajn i sofistikuar
Hulumtimet tregojne se klientët gjithnjë e më shumë janë duke i kushtuar kujdes të veçant sigurisë dhe ruajtjes së energjisë. Ne e plotësojmë dritaren tuaj me një dizajn të sofistikuar me mekanizëm të sigurisë së lartë dhe të përshtatshme me shumë cilësi dhe kualitet.
Karakteristikat shtesë:
– Funksionim afatgjatë, i besueshëm për shumë vite
– Kursim i energjisë dhe siguri e lartë
– Dizajn funksional
– Standard i lartë i mbylljes me mbyllesit e sigurisë së lartë IS (intelligent Sicherheit)

Gjatë montimit të dritareve duhet kushtuar kujdes të veçantë izolimit termik dhe akustik por edhe mbrojtjes nga shiu, era dhe ngricat. Ne iu ofrojmë gamë të gjërë të produkteve si shkuma të montimit , silikona, akryl, si dhe folje izoluese per dyer dhe dritare me dimensione te ndryshme.                       

Vidat

Njëri ndër elementet kryesore gjatë prodhimit të dyerve dhe dritareve është edhe vida. Brendet që ne përfaqësojmë kanë dimensione të ndryshme me një kualitet super të lartë.

Dorëza fikse nga inoxi për dyer të hyrjes me dimensione prej 50cm, 80cm, 100cm, 160cm dhe 180cm nga prodhuesit më të njohur të cilët ofrojnë kualitet të lartë

sqAlbanian