Rruga Gjilan Ferizaj, kilometri i 3- të

Gjilan 60000

0280 310 231

Na telefononi!

E Hënë - E Shtune: 8:00 - 17:00

Gjithmon në shërbimin tuaj.

Rreth kompanisë

Misioni i kompanisë

Të jemi lider në tregun e operimit duke ofruar produkte te kualiteti te larte.

Vizion :
* Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë
* Plotesimi i kerkesave te klienteve tane duke ju ofruar produkte dhe sherbime cilesore
*Njohja e kerkeses se klientin dhe plotesimi i saj.

Partnerët tanë

sqAlbanian