Rruga Gjilan Ferizaj, kilometri i 3- të

Gjilan 60000

0280 310 231

Na telefononi!

E Hënë - E Shtune: 8:00 - 17:00

Gjithmon në shërbimin tuaj.

Kualiteti i xhamit të cilin ne e ofrojmë tregon se ju dhe më të dashurit tuaj do të kenë rehatinë gjatë të gjitha stineve.
Xhami yne ofron izolim akustik , nxehtesi ne kohrat me shi dhe borë kurse veres ju mundeson nje relaksim dhe mbrojtje nga rrezet ultraviolet të diellit.
Brand : Guardian Glass
en_USEnglish