Rruga Gjilan Ferizaj, kilometri i 3- të

Gjilan 60000

0280 310 231

Na telefononi!

E Hënë - E Shtune: 8:00 - 17:00

Gjithmon në shërbimin tuaj.

Pikore Alumini kualitative për dritaret tuaja dhe të teknologjisë së fundit.
3 Lloje të ngjyrave : Antracid, E bardhë dhe Hiri
sqAlbanian